Այսօր, ինչպես նախօրոք պայմանավորվել էինք, մեր հիմնական գործունեությունը խոհանոցային էր։
Մի փոքր պատմեմ ,,Քյալագոշ,, ուտեստի մասին։ Այն նաև անվանում են ,,Վանախաշ,, , քանի որ հայտնի և սիրելի ուտելիք է եղել Վանում բնակվող հայերի շրջանում։ Պատրաստման տարբեր եղանակներ ունի։ Հայաստանի տարբեր շրջաններում պատրաստել են նույնիսկ պահածոյացված մսով։
Շարունակությունը կարդացե՛ք Արեգ Պարսիլյանի բլոգում։
Հունվարի 18-ը մեզ մոտ ,,Ազգային խոհանոց,, (4-րդ կետ) նախագծի իրականացնումն էր։ Այսօր ամբողջ ջոկատով պատրաստեցինք ազգային ուտեստ՝ Քյալագոշ, նաև պիցցա։
Շարունակությունը կարդացե՛ք Հայկ Աղլամազյանի բլոգում։
Ինչպե՞ս պատրաստել ,,Քյալագոշ,,․ տեսանյութը՝ Հայկ Աղլամազյանի ։
Հետաքրքիր է․․․
Փոդքասթի հերթական թողարկումը: Արհեստական ինտելեկտ
Կարդում եմ TV # 21
Ընկերներ TV # 21