20.04.2024

Միջին դպրոց

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Արտադրական ուսուցում

Պատմում է՝ Աննա Խաչատրյանը

Թուրքերենեի ընտրության խումբը 09.12-ին պատրաստեց անուշեղեն, որը թուրքական աղադերի տարածված տարբերակներից է : Սկզբում թվում էր, թե դժվար կլինի այն պատրաստել, բայց մեզ հետ էր փորձառու Հասմիկ Ուզունյանը, ով օգնեց, սովորեցրեց եվ մեզ հետ մասնակցեզ մեր նախաձեռնությանը: Կարող ենք համարել , որ այն ստացված արտադրական ուսուցում էր, որը եզրափակվեց ինչպես համտեսով, հյուրասիրությամբ, այդպես էլ ՝ վաճառքով: Հետաքրքիր է , վաճառքը տևեց մի քանի րոպե, բոլորը անհամբեր էին փորձելու այդ փոքրամարմին սովորողների ձեռքի պատրաստած խմորեղենը: Ի դեպ, բոլորը շատ էին հավանել…եվ մեզ ոգևորել են, որ Սովորում ենք պատրաստելով նախագիծը լինի շարունակական:

Հա, նաև ասեմ, որ սովորողները շատ ոգևորված էին սովորոել բաղադրիչների անվանումները եվ պատրաստման ընթացքի լուսաբանումը թուրքերենով…կարող են համարել ստացված մեր արտադրական ուսուցումը…

 

Պատումը Աննա Խաչատրյանի բլոգում

«Արտադրական ուսուցում» ամսագիր