23.04.2024

Միջին դպրոց

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Արտադրական ուսուցում ամսագիր

7-րդ դասարանի  սովորողները իրենց ընտանեկան դպրոցներում իրականացնում են արտադրական ուսուցում։ Բոլոր նյութերը արտացոլված են « Արտադրական ուսուցում» ամսագրում։

Աստղիկ Վարսանյանը իր ընտանեկան դպրոցում պատրաստում է գինի և կաթնաշոռ։

Աստղիկ Վարսանյանի բլոգ-կաթնաշոռի արտադրություն

Աստղիկ Վարսանյանի բլոգ- ինչպես պատրաստել գինի

7-4 դասարանի սովորղ Մկրտիչ Համբարձումյանը կենսաբանության դասին ուսումնասիրելով կաթնաթթվային բակտերիաները տան պայամաններում զբաղվում է կաթնամթերքի արտադրությամբ։

Մկրտիչ Համբարձումյանի բլոգ

Սամվել Հովհաննիսյանը տան պայմաններում պատրաստում է խաղողի գինի, տեսանյութում Սամվելը մանրամասն ներկայացնում եմ պատրաստման իր եղանակը․

 

8-րդ դասարանի սովորողները տեխնոլոգիայի դասաժամին պատրաստեցին Կեսար աղցան, սովորողները խնամքով հաշվարկներ իրականացրեցին անհրաժեշտ մթերքները գնելու համար ապա իրենք գնւմներ իրականացրեցին, որց հետո պատրաստեցին աղցանը։ Երկար ընդմիջման ժամանակ սնվեցին իրենց պատրաստած աղցանով։