Պատրաստում են ֆրանսերենի ընտրությամբ խմբի սովորողները։
Բաղադրիչներ
Ալյուր ՝ 240 գ
Կարագ ՝ 150 Գ
Շաքարավազ ՝ 90 գ
Դարչին ՝30 g
Վանիլ ՝1 պտղունց
Ձվի դեղնուց՝2
Դեղնուց ՝1 /վրան քսելու համար/
Աղ՝1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրը, շաքարավազը, աղը խարնել, ավելացնել փափուկ կարագը տրորելով ստանալ համասեռ զանգված, հետո ավելացնել դարչինը, վանիլինը, ձուն ստանալ ձեռքորին չկպչող խմոր։Թողնել 1 ժամ։ Խմորը բացել ցանկացած ձևի կտրտել, վրան ձու քսել, թխել 8-10 րոպե, 180 աստիճանում։
Հետաքրքիր է․․․
VDcasino Dijital Casino le nteraktif Deneyim Deneyimini Yaayn
Видеослоты в интернет-казино Вавада: типы и отличия
“The 7 Best Different Roulette Games Strategies 2024 Professional Guid