03.05.2024

Միջին դպրոց

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Սննդի կազմակերպումը որպես ինքնասպասարկում, տեխնոլոգիական կարողությունների դրսևորում-ցուցադրում

12.30-13.00` ընդմիջում. սննդի կազմակերպումը որպես ինքնասպասարկում, տեխնոլոգիական կարողությունների դրսևորում-ցուցադրում

Աշխատակարգ

Ձեր ջոկատների հետ նախատեսում եք համատեղ ընդմիջում՝ թեյ, ինչ-որ հետաքրքիր ուտեստի պատրաստում, պատրաստվում՝ օգտագործելով Միջին դպրոցի, կենտրոնական խոհանոցները՝ իրենց սրճարանային մասերով ու լուսաբանում:

Օրվա պատասխանատուներ

Երեքշաբթի-Հասմիկ Ուզունյան՝ կենտրոնական խոհանոց, Գոհար Եղոյան՝ միջին դպրոցի խոհանոց

Չորեքշաբթի- Վարդուհի Հայրյան՝ կենտրոնական խոհանոց, Տաթև Ալեքսանյան, Ժաննա Հակոբյան՝ միջին դպրոցի խոհանոց

Հինգշաբթի- Գայանե Մխիթարյան, Սուսան Սահակյան, Անուշ Ասատրյան՝ միջին դպրոցի խոհանոց, Մարալ Կարապետյան՝ կենտրոնական խոհանոց

Ուրբաթ- Գառնիկ Սահակյան, Սեդա Այվազյան՝ կենտրոնական խոհանոց, Լուսինե Բուշ՝ միջին դպրոցի խոհանոց: